18-11-2019

toft kommunikation søger juniorkonsulenter med stor interesse for politik

Har du lyst til at prøve kræfter med strategisk kommunikation, få mulighed for at få omsat teori til praksis og opnå konkret erfaring med dansk politik og PR?

Så har du nu muligheden for at arbejde som juniorkonsulent 12-15 timer om ugen hos toft kommunikation med opstart primo februar 2020.

Arbejdsopgaverne spænder fra forberedelse og organisering af konferencer og events, kvantitative og kvalitative research- og analyseopgaver samt analyser af politisk interessevaretagelse. Stærke engelskkundskaber og indsigt i politiske forhold – især på nationalt og EU-niveau - er en fordel.

Om os
toft kommunikation bygger på mange års erfaring med brudfladerne mellem politik og medier, fra praktisk konsulentarbejde kombineret med unik indsigt, netværk og mangeårig erfaring på Christiansborg. Tonen er uformel, men seriøs og fokuseret. Du kan læse mere om os og vore projekter på www.toftkommunikation.dk

Om dig
Vi forventer, at du er i gang med overbygningsdelen af en samfundsvidenskabelig uddannelse som fx cand.merc.pol., cand.scient.pol., cand.jur., cand.polit. eller cand. comm., at du er initiativ- og idérig og har mod på at kaste dig ud i nye projekter og opgaver. Ligeledes skal du have en solid faglig ballast, herunder gerne konsulenterfaring, gode engelskkundskaber og indsigt i dansk politik.

Studierelevans
Hos toft kommunikation får du en unik mulighed for at arbejde med nogle af de mest aktuelle og relevante politiske emner og dagsordener i dansk politik i dag. Du får praktisk erfaring med  arbejdsopgaver som konsulent i spændingsfeltet PR, kommunikation og politik i kombination med en anvendelse af din faglige og teoretiske kompetencer.

Ansøgning
Send din motiverede ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 1. december  2020 kl. 12.00.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte indehaver og direktør Søren Toft på telefon: 26 19 01 19 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Adresse: Strandgade 30, 1401 København K - Danmark

 

toft kommunikation søger praktikanter med interesse for politik - foråret 2020

Ønsker du at prøve kræfter med politik, kommunikation og PR? Og har du lyst til at afprøve dine evner som konsulent? Så bliv praktikant hos toft kommunikation.

Du kan forvente en spændende hverdag og et dynamisk læringsmiljø på vores kontor på Christianshavn – blot et stenkast fra Slotsholmen og Christiansborg.

Arbejdsopgaverne spænder bredt fra strategisk kommunikation, organisering af konferencer og events, kvantitative og kvalitative researchopgaver, politisk monitorering, idéudvikling, survey-behandling, sociale medier, samt PR-opgaver.

Ligeledes vil du skulle samarbejde med os om den kommende udgave af ’De Danske Interesseorganisationer 2019’, hvilket bl.a. indebærer indsamling af data og research, gennemførelse af interview, idéudvikling, beskrivelse af casesog muligheden for at skrive udkast til afsnit i rapporten.

Om stillingen

Du vil i løbet af din praktikperiode løbende få sparring fra dine kollegaer og få indblik i alle dele af et projektforløb, og du vil blive tilknyttet et eller flere projektteams. Dine opgaver som praktikant afspejler i høj grad konsulenternes arbejde og udgøres bl.a. af:

 • Researchopgaver
 • Udarbejdelse af powerpoint-oplæg
 • Oprettelse af spørgeskema i SurveyXact, og behandling af data i Excel;
 • Kvalitativ og kvantitativ analyse og afrapportering;
 • Deltagelse i teammøder, projektmøder og det generelle daglige arbejde;
 • Direkte kommunikation med kunden og slutbrugeren.

Praktikperioden løber fra den 4. februar 2019 til og med 28. Juni 2019 - eller efter nærmere aftale. Der er tale om en fuldtidsstilling, men vi tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdets tilrettelæggelse, således at det er muligt at følge fag ved siden af praktikken.

Din profil

 • Du interesserer dig for dansk politik samt research- og analyseopgaver;
 • Du læser en relevant videregående uddannelse (fx kommunikation, statskundskab, PKL, IBP, eller lign.), og har omtrent 2 år tilbage af overbygningsuddannelsen;
 • Du er ambitiøs og er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt såvel på dansk som engelsk;
 • Du er vant til at arbejde i MS Office, herunder specielt Power Point, Excel og Word.
 • Du er energisk og trives i et intensivt arbejdsmiljø.

toft kommunikation
toft kommunikation bygger på mange års erfaring med brudfladerne mellem politik og medier, herunder en enestående erfaring fra mange års konsulentarbejde kombineret med en unik praktisk erfaring fra Christiansborg. Tonen er uformel, men seriøs og fokuseret.

Vi tilbyder 
Som praktikant hos toft kommunikation får du en unik mulighed for at få konkret, praktisk erfaring med opgaver i spændingsfeltet PR, kommunikation og politik i kombination med anvendelse af dine faglige og teoretiske egenskaber.

Hos toft kommunikation har vi fokus på personlig udvikling. Det betyder, at du som praktikant hurtigt bliver en central del af opgaveløsningen, og du vil derfor få konstruktiv feedback på alle udførte arbejderopgaver. Det giver dig værktøjer til din fremtidige karriere og fremtidige studier.

Hvis dit praktikophold afsluttes med en skriftelig opgave, så tilbyder toft kommunikation sparring i forbindelse med opgaveidé og relevant empirisk materiale.

Praktiske oplysninger
Arbejdsstedet: Strandgade 30, 1401 København K. Arbejdstiden er 30-35 timer pr. uge. Praktikken er ulønnet – men med mulighed for supplerende tilskud til SU. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst direktør Søren Toft på 26 19 01 19.

Ansøgning
Send din motiverede ansøgning, CV, karakterudskrift, samt eventuelle referencer i en samlet PDF til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 1. december 2018. Samtaler afholdes fra den 5.  – 12. December 2018.