- De indflydelsesrige tænketanke

toft kommunikation udgav for første gang “Den Danske Tænketanksanalyse” i foråret. Analysen er en kortlægning og analyse af mere end 30 danske tænketankes indflydelse, troværdighed og synlighed i medierne.

Grundet stor efterspørgsel og utallige henvendelser fra både studerende, politikere, embedsmænd, forskere offentliggør vi et uddrag af “Den Danske Tænketanksanalyse 2015 – de indflydelsesrige tænketanke”.

Uddraget spænder fra afsnit 1-6 i første del, hvor bl.a. tænketankslandskabet i Danmark kortlægges, og derefter følger en beskrivelse af generelle udviklingstendenser – på tværs af sektorer.

Hent uddraget her (Adobe PDF, 14MB)

Derudover går rapporten i dybden med en analyse af tænketankenes indflydelse og kommunikation. Rapporten er baseret på mere end 75 kvalitative interview med både toppolitikere, embedsmænd, journalister og forskere indenfor udvalgte politikområder. Beslutningstagerne giver deres vurdering af de danske tænketanke.

En tilsvarende rapport for 2016 er under opsejling, og forventes af udkomme over vinteren 2015/2016. toft kommunikation tilbyder at holde et oplæg af 60 minutters varighed om de vigtigste elementer i analysen for fx medarbejdere, ledelse, interessenter mv.

For yderligere informationer eller kommentarer til rapporten kan virksomhedens indehaver Søren Toft kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil: 26 19 01 19.