toft kommunikation har fornøjelsen af at invitere til gå-hjem-møde

onsdag den 10. december 2014 kl. 16.00-18.00

i Fællessalen, Folketinget, Christiansborg

De seneste års mange sager, hvor ministre er kommet galt afsted – blandt andre Christian Friis Bach, Martin Lidegaard, Annette Vilhelmsen, Morten Bødskov m.fl. – og flere ministerier er involveret i tjenstlige forhør af embedsmænd, har i offentligheden rejst diskussionen om der er brug for en ny balance mellem embedsmænd og ministre. I dette lys har embedsværkets faglige organisation, DJØF, netop nedsat deres eget uafhængige udvalg, som det næste års tid skal kulegrave det danske embedsmandssystems funktionsmåde.

Hos toft kommunikation ønsker vi, at sætte fokus på den aktuelle politiske debat, og stiller skarpt på såvel sagerne samt på bagvedliggende årsager, løsningsmulighederne samt nye udviklingstendenser.

Professor Emeritus Tim Knudsen, KU og lektor Pernille Boye Koch, RUC, indleder debatten på baggrund af deres nye bog: ”Ansvaret der forsvandt”, som debatterer både forfatternes, men også politikerens og embedsmandens perspektiv på det vanskelige krydsfelt mellem politik og administration.

Herefter slippes debatten løs, og deltagerne er mere end velkomne til at dele deres holdninger og synspunkter med paneldeltagerne, som er:

  • Jakob Engel-Schmidt (Venstre)
  • Holger K. Nielsen (SF)
  • Pernille Skipper (EL)
  • Jacob Vase, ekstern lektor ved KU.

Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 3. december 2014. Deltagelse er gratis, men antallet af pladser er begrænset. På gensyn den 10. december 2014.

Bedste hilsener

Søren Toft

NB. toft kommunikation forbeholder sig retten til at opkræve et no-show gebyr på 300 kr. ved udeblivelse.

Afmeldinger modtages indtil den 8. december 2014 kl. 12 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.