Har du lyst til at prøve kræfter med strategisk kommunikation, få mulighed for at få omsat teori til praksis og opnå konkret erfaring med dansk politik og PR?

Så har du nu muligheden for at arbejde som juniorkonsulent 12-15 timer om ugen hos toft kommunikation med opstart i maj-juni 2018.

Arbejdsopgaverne spænder fra strategisk kommunikation, pressehåndtering, kvantitative og kvalitative researchopgaver og analyser af politisk interessevaretagelse.


Om os
toft kommunikation bygger på mange års erfaring med brudfladerne mellem politik og medier - fra praktisk konsulentarbejde kombineret med unik indsigt og et stort netværk på Christiansborg. Tonen er uformel, men seriøs og fokuseret. Du kan læse mere om os på www.toftkommunikation.dk

Om dig
Vi forventer, at du er i gang med kandidaten på din uddannelse som f.eks. cand.merc.pol., cand.scient.pol., cand.comm. eller cand.soc. PKL, at du er initiativ- og idérig og har mod på at kaste dig ud i nye projekter og opgaver. Ligeledes skal du have en solid faglig ballast, herunder gerne konsulenterfaring, stærke engelskkundskaber og stor indsigt i dansk politik.

Studierelevans
Hos toft kommunikation får du en unik mulighed for at arbejde med nogle af de mest aktuelle og relevante politiske emner og dagsordener i dansk politik i dag. Du får praktisk erfaring med arbejdsopgaver som konsulent i spændingsfeltet mellem PR, kommunikation og politik i kombination med en anvendelse af dine faglige og teoretiske kompetencer.

Ansøgning
Send din motiverede ansøgning, CV og karakterudskrift til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 11. maj 2018 kl. 12.00.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Søren Toft på 26 19 01 19 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Adresse: Strandgade 30, 1401 København K - Danmark